SANREMO-ZOE-718x795

KÁVOVAR SANREMO MACHINES ZOE

ZOE

SANREMO ZOE

Stroj vyrobený v Taliansku, ktorý je ideálny pípravu tradičného espressa. Štýlový minimalistický dizajn z neho robí plátno pre vaše nápady. 

Nachádza sa v tisícoch krčmičiek, pekární a kaviarní .Je to dokonalý komerčný espresso kávovar na základnej úrovni. Masívny umelec, ktorý nielen vyzerá úžasne na vašom pulte, ale má jasný časovač extrakcie v každej hlave, aby ste sa mohli spoľahnúť na trvalo skvelú kávu.

 

Zoe robí všetko; čaj, horúca čokoláda, latte macchiato, cappuccino, espresso a LUNGO. Ideálny stroj na začiatok do novej kaviarne alebo na pridanie kávy vášmu dennému menu.

Farebná iskra čistej technológie. ZOE je možné personalizovať v týchto farbách :

Zoe je k dispozícii v dvoch rôznych verziách:
Sed verzia
Táto verzia stroja umožňuje programovanie dávok užívateľom vďaka tlačidlovému panelu, ktorý zaručuje elektronický dávkovací systém.
Verzia Sap
Zvláštnosťou tohto typu stroja je jeho poloautomatické programovanie, pri ktorom je nepretržité dávkovanie riadené tlačidlom zap / vyp.

Kavovar SANREMO ZOE COMPETITION

Dosť bolo hádania času!

S časovačmi v každej skupine môžu baristi vidieť skutočný čas, ktorý stroj potrebuje na výrobu každého espressa. To umožňuje väčšiu kontrolu nad chuťou kávy ako akýkoľvek iný stroj v tejto triede.

Konzistentné espresso zakaždým

Jeho aktivovaná elektronická predinfúzia vyrovná akékoľvek nezrovnalosti v puku kávy, vďaka čomu získate vynikajúcu kontrolu nad procesom extrakcie a celkovú prehľadnosť.

V našej reštaurácií milujeme kávovar ZOE . Oproti iným kávovarom , ktoré sme doteraz mali , je obsluha jednoduchšia a výstup je rovnaký , aj keď máme cez obedy nabité .Ďakujeme že ste nám ho odporučili

Reštaurácia M Žilina

Keď sme hľadali kávovar , potrebovali sme do našej prevádzky kávovar , ktorý by nebol veľký ale mal výrobnú kapacitu (dve páky ). Vybrali sme ZOE Compact, veľmi ľahko sa používa .Nie je moc široky, takže nezaberá príliš veľa miesta, ale zvládne rušné sobotné popoludnie, kávu po káve. Má funkcie ako veľké kávovary napr pred sparenie , čo mi u iných chýbalo , keďže robíme speciality coffe .

Tomáš barista z Tatier