SANREMO_VERONA_RS

KÁVOVAR SANREMO VERONA RS 2GR

„Ak chcete byť v tomto odbore úspešní, musíte nájsť spôsob, ako vyniknúť a pripraviť lepšiu kávu ako vaši konkurenti, Verona RS je navrhnutá tak, aby vám v tom pomohla“

Pod športovo vyzerajúcou kapotážou je silné srdce . Systém  RS umožňuje nastaviť teplotu bojlerov na kávu osobitne pre každú hlavu osobitne a to podľa použitej zmesi a / alebo jednotlivého pôvodu (ARABICA , Zmes / Robusta , Speciality) . 

Riadiaca jednotka riadi tri rôzne úrovne čidlá teploty, čím zaisťuje najvyššiu úroveň tepelnej stability s odchýlkou  ± 0,2 ° C  a plným výkonom pary. 

Aby sa zabezpečil ešte pôsobivejší výkon, RS zaručuje úplne oddelené dávkovanie kávy a pary .Pretože tieto dve činnosti navzájom nevyhovujú a ohrozuje konečný výsledok. 

Každá hlava má navyše svoj vlastný bojler, zatiaľ čo hlavný bojler je špeciálne určený na výrobu teplej vody a pary.

S prietokovým  systémom (riadená predinfúzia ) , spolu so sofistikovanou riadiacou jednotkou systému , bolo cieľom modernizovať presnosť extrakcie kávy . Presnosťou riadenia a nastavenie predsparenia sa zvýšilo percento extrakcie a celková chuť kávy .

Verona RS má všetky technologické vlastnosti a estetické vlastnosti stroja na zákazku. 

Jeho  RETRO aktualizovaný dizajn , vylepšený led osvetlením, mu dodáva atraktívny a silný vzhľad, ktorý ho spolu s  uznaním WCE (World Coffee Events) 

pri každom predstavení prináša na najvyššie stupne víťazov.

Systém úspory energie  je tiež kľúčovým benefitom tohto zariadenia: Tento systém zaisťuje 30% úsporu energie v porovnaní s tradičnými kávovarmi .

DETAIL PRODUKTU
Technické dáta 2 Group RS3 Group RS
NapätieV220-240 1N220-240 1N
380-415 3N380-415 3N
PríkonkW5.66.4
Kapacita parného kotlalt8.614
Výkon parného kotlakW3.83.8
Výkon čerpadlakW0.150.15
Výkon ohrievača šálkykW0.20.25
Objem kotla RSlt1.01.5
Cista hmotnostkg6885
Výkon kotla RSkW11.5

0 komentárov k “KÁVOVAR SANREMO VERONA RS 2GRPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *