SANREMO_COFFE_MACHINES_RACER_NAKED

KÁVOVAR SANREMO CAFE RACER CUSTOM RACING 3GR

„Ak chcete byť v tomto odbore úspešní, musíte nájsť spôsob, ako vyniknúť a pripraviť lepšiu kávu ako vaši konkurenti, Café Racer je navrhnutý tak, aby vám v tom pomohol“

SANREMO COFFE RACER RACING Custom 

Inovatívny dizajn niekedy vedie k dosiahnutiu presného cieľa a inokedy sa podarí zhmotniť to , aby sa sen stal skutočnosťou . Tento kávovar bol vytvorený a koncipovaný v absolútnej slobode . Bez ponáhľania , obmedzení a časových povinností . Dizajnéri mali len jednu podmienku , zabezpečiť výsledok dokonalého výkonu pre baristov po celom svete.

KÁVOVAR SANREMO CAFE RACER CUSTOM RACING 3GR

PREDINFUZIA VYROBENÁ NA PRESNÉ  MERANIE

Ľahko sa pohybujte na displeji skupinovej hlavy. Každá nekomerčná zmes alebo káva má odlišné požiadavky. Pre perfektnú a homogénnu extrakciu rozpustných látok z kávy je nevyhnutné mať možnosť kontrolovať prvky pred infúziou. Predinfúzia je prvou fázou varenia espressa. Jeho primárnou funkciou je saturácia a príprava kávového lôžka na optimálnu extrakciu. Predbežná infúzia tiež umožňuje rovnomerné podávanie a pomáha predchádzať smerovaniu.

Na displeji môžete ľahko naprogramovať každú skupinu pre:Display SANREMO COFE RACER RACING

  • čas pred infúziou
  • objem vody na extrakciu
  • presná teplota ( max odchýlka 0,5°C )
  • pre každú hlavu môžete uložiť 4 rôzne profily, ako aj funkciu nepretržitého výdaja.

KÁVOVAR SANREMO CAFE RACER CUSTOM RACING , je oficiálnym strojom majstrovstiev sveta v latte v umení a káve v Majstrovstvách Good Spirit Championships 2018 – 2020.

Má vzhľad a prítomnosť silne naloženého, ​​prehnutého chrbta a motorky na mieru. Stojí v dave a vynára rebelský postoj motocyklistov 50. rokov, s jasným talianskym dedičstvom Sanremo a inovatívnym technickým inžinierstvom. Spojením týchto prvkov sme pre vás vytvorili kávovar, ktorý púta pozornosť a rešpektuje príkazy.

V čom sa odlišuje Café Racer?

  • Vďaka robustnej rúrkovej oceľovej konštrukcii , ľahko predstihuje ostatné kávovary .
  • Personalizácia – prispôsobenie je neuveriteľne ľahké .
  • S 20 variáciami priamo z továrne a možnosťou objednávania farieb na vylepšenie vašej značky alebo priestoru.
  • Je to prvý stroj na espresso s prístrojovou doskou na každej skupine hlavy. Po nastavení pomocou intuitívneho rozhrania na prístrojovej doske umožňuje ľahké používanie baristov so všetkými úrovňami technického know-how pre vynikajúce výsledky.
  • Café Racer obsahuje najpokročilejšiu reguláciu teploty a objemu vody, ktorá poskytuje mimoriadnu presnosť pri vysokom objeme.
  • Každý aspekt tohto stroja bol navrhnutý a vyvinutý tak, aby baristovi umožnil pripraviť tú lepšiu kávu rýchlejšie, dôslednejšie a ľahšie a mohol z kávy vytiahnúť všetky chute , arómy , oleje … 

Kávovar SANREMO RACER  je jedným z našich energeticky efektívnych strojov a ako taký sa môže pochváliť technológiou a funkciami novej generácie, ktoré zlepšujú výkon aj energetickú účinnosť. Vďaka nový technológiám , moderným izoláciám dokáže ušetriť až 50% energie – Sanremo Energy Efficient Machines (SEEM) .

Hlavné čerpadlo zaisťuje vysoký a konštantný tlak a prietok vo všetkých podmienkach (300 l / h)  pre väčšiu presnosť a presné programovateľné nastavenie dávky.

PODROBNEJŠIE INFORMÁCIE 

Prietokový systém: na presnú reguláciu prietoku vody a času pred infúziou

Regenerácia vody z bojleru zaisťuje neutralizovanie optimálnych chemických vlastností vody a správnu mineralizáciu.

Srdce (konštrukcia) z nerezovej ocele pre maximálnu tepelnú stabilitu:

  • – Hlavy v AISI 316l
  • – Páky AISI 316l
  • – Bojlere AISI 316l
  • – Parné ventily AISI 316l

Programovateľná elektronická pred-infúzia umožňuje riadenie s presnosťou 0,1 sekundy na prietok vody, ktorá navlhčuje kávové lôžko.

Elektronický snímač tlakového spínača s presnosťou 0,02 bar, ktorý umožňuje, aby sa zvolený tlak a para v kotli udržali konštantné hodnoty vo všetkých podmienkach použitia.

Programovateľná teplota ohrievača šálok umožňuje, aby sa šálky udržiavali na optimálnej teplote v najrôznejších klimatických a okolitých podmienkach.

LED osvetlenie pracovnej plochy umožňuje efektívnu prácu v akomkoľvek stave osvetlenia prostredia.

– Voliteľné vnútorné svetlo LED iba pre naked verziu

Autodiagnostika, štatistické údaje, plánovaná údržba sa dajú naplánovať podľa litrov alebo počtu vydaných káv.

Profesionálny postup čistiaceho cyklu na čistenie hláv .

Programovateľný časovač vypnutia pre každý deň a / alebo denné načasovanie s funkciou automatického zapnutia, automatického vypnutia a dňa . Napr . v Sobotu bude vypnuté .

Technické dáta 2 Group3 Group
NapätieV230/240 1N 230/240 1N
380/415 3N380/415 3N
PríkonkW7.38.35
Kapacita hlavného bojlera lt810
Výkon externého čerpadlakW0.1650.165
Kapacita hlavového bojleralt1.01.5
Odporový výkon predohrevu kotlakW1.01.5
Výkon ohrievača šálkykW0.160.2
Čista hmotnostkg97120
Hrubá hmotnosť (s prepravnou paletou)kg148171

POZRITE AJ INÉ RACERI

0 komentárov k “KÁVOVAR SANREMO CAFE RACER CUSTOM RACING 3GRPridajte vlastný →

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *